Remi Jagodine i Rada na generalki

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.02.2013.
17:42
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine ugostili su danas petoplasiranu ekipu Jelen Superlige a duel sa Radom završen je remijem bez golova. Ovo je za oba kluba bila generalna proba pred nastavak šampionata.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine bez poraza su završili pripreme pred nastavak sezone u Jelen Superligi. Izabranici Sima Krunića danas su, u poslednjem kontrolnom meču, ujedno i generalnoj probi, remizirali sa ekipom Rada koja se nalazi na petoj poziciji na tabeli Superlige.

Domaći su bili dominantniji tokom većeg dela meča a najbolje prilike u prvih 45 minuta propustili su Đenić i kapiten Stojanović.

Drugo poluvreme takođe je obeležila inicijativa domaćeg tima a već na startu Đenić je pogodio stativu nakon centaršuta koji je uputio Projić. Poslednjih pola sata utakmice Krunić je iskoristio da novajlijama ukaže šansu da se dokažu ali promene rezultata nije bilo i meč je završen bez pogodaka.

Simo Krunić je nakon meča sumirao utiske pripremnog perioda istakavši da može biti zadovoljan urađenim.

"Na samom kraju ovog pripremnog perioda moramo biti zadovoljni urađenim i prikazanim. Prelazni rok smo taokođe odradili veoma ozbiljno i doveli prava pojačanja. Zadovoljan sam celokupnim pripremama i spremno dočekujemo nastavak prvenstva. Najvažnije je da smo kompletni i da su svi zdravi" izjavio je trener Jagodine Simo Krunić.

Jagodina je klub koji je pripremni period završio bez poraza. Igrači su pokazali zavidnu formu odigravši 8 pripremnih utakmica, od toga  sedam na pripremama u Antaliji  uz 4 pobede i 3 nerešena rezultata i gol razliku 8 datih i 2 primljena gola.

Prvi meč u nastavku šampionata Jagodina igra u Kuli dok će Rad na gostovanje u Kragujevac.

Ne propustite