Remi Partizana, 'Džigi' dva puta u metu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.07.2013.
20:07
Izvor: Sportske.net

Odličan meč odigrali su Partizan i ukrajuinski Metalist na pripremama u Sloveniji. Na kraju bez pobednika, iako je Partizan imao vođstvo posle prvog poluvremena. Nikola Ninković postigao oba gola za crno-bele.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle današnjeg trijumfa Partizanovih rezervista, na teren su izašli i potencijalni prvotimci šampiona Srbije, koji su imali veoma jaku proveru protiv ekipe Metalista iz Ukrajine.

Gledaoci su mogli da vide dobar fudbal, sadržajan meč i četiri gola, za konačnih 2:2. 

Partizan je dva puta imao rezultatsku prednost, prvi put od 12. minuta kada je Nikola Ninković realizovao odličnu akciju sa Jojićem i Kojićem, za vođstvo od 1:0.

Prednost crno-belih potrajala je narednih 12 minuta, kada je odlični Blanko iskoristio svoju drugu izglednu priliku na ovom meču i izjednačio na 1:1. Prethodno je njegov udarac u 17. minutu sjajnom intervencijom zaustavio golman Lukač.

Već u 31. minutu Partizan ponovo vodi. Još jedna uigrana akcija crno-belih, ovog puta Kojića i Ilića, a u ulozi realizatora ponovo je bio Nikola Ninković za 2:1, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

U nastavku dosta izmena na obe strane, ali se i dalje igralo dinamično. Ipak, mreža Partizana se još jednom zatresla u 62. minutu, kada je i Blanko postigao svoj drugi gol. Odlično je prihvatio jednu dugu loptu, ušao u kazneni prostor i savladao Živkovića - 2:2.

Partizan: Lukač (Živković 46′), Aksentijević (M. Živković od 68′), Ostojić, Ivanov, Volkov, Marković, Jojić, Luka (Malbašić od 64′), Ilić, Ninković (M. Šćepović 54′), Kojić (Mitrović od 54′).

Ne propustite