Repeša: ''Hrvatska ima svetlu budućnost u košarci!''

Autor: Darko Mitrović
subota 06.09.2014.
23:21
Izvor: Sportske.net

Posle eliminacije u osmini finala Svetskog prvenstva od Francuske, selektor Hrvatske Jasmin Repeša pokušao je da sve posmatra iz vedrijeg ugla.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Podsetimo, Hrvati su u neizvesnoj završnici poraženi od ''Trikolora'' sa 69-64, pa je za njih Svetsko prvenstvo završeno već sada, iako su ih pre početka takmičenja mnogi posmatrali kao potencijalno iznenađenje.

Od toga nije bilo ništa, a selektor Jasmin Repeša je ovako prokomentarisao večerašnji poraz svog tima.

''Bili smo odlično pripremljeni za utakmicu. Nismo im dozvolili lake koševe, a imali smo onu šansu da s jednim šutom promenimo tok susreta. Promašili smo i na kraju izgubili utakmicu. Čestitamo Francuzima i želimo im sreću", izjavio je Repeša, a prenosi ''Index''.

On priznaje da su i njegovi igrači i on očekuvali više na ovom takmičenju, ali uverava da Hrvatska ima ''svetlu budućnost''.

"Očekivali smo da ćemo ostvariti bolji rezultat na ovom SP-u, ali pre svega da ćemo igrati bolje. Nije to dobro izgledalo u Sevilji, ali kasnije ćemo raditi analize da vidimo zašto nismo igrali dobro. Ipak, morate da znate da imamo mladu ekipu, evo pogledajte danas treću i četvrtu četvrtinu - Hrvatska ima svetlu budućnost u košarci", zaključio je Repeša.

Ne propustite