Repeši krive sudije: ''Ovo je sramota!''

Autor: Darko Mitrović
subota 25.02.2012.
23:09
Izvor: Sportske.net, tportal.hr

Posle večerašnjeg poraza od Partizana, trener Cibone suđenje nazvao ''sramotnim'', napominjući da je već u dilemi da li je napravio pravi potez povratkom u ''balkansku krčmu''. A onda, kao da se ''ugrizao za jezik''...

ABA liga
ABA liga

Povezane vesti

Jasmin Repeša žestoko je kritikovao sudije večerašnjeg meča protiv Partizana, koji je zagrebački tim izgubio u produžetku.

On je javno upitao i ''da li bi Cibona u Beogradu mogla da računa na sličan sudijski kriterijum''.

''U ovoj 'balkanskoj krčmi' sve odluke određuju velike gazde. Nismo zaslužili ovakvo suđenje. S razglogom se ponovno pitam jesam li napravio grešku što sam se vratio u Hrvatsku? Mene zanima u 51. godini života jesu li 'karte' unapred podeljene. Ovo je sramotno!'', tvrdi Repeša.

Ipak, samo koji minut kasnije, trener Cibone govorio je znatno pomirljivijim tonom, čak se pravdajući da se samo ''slikovito izrazio'', kad je pomenuo ''velike gazde''.

''Izgubili smo utakmicu zahvaljujući vlastitim glupostima. Dozvolili smo im previše skokova. Pogotovo mislim na dva skoka u regularnom delu utakmice. Da nije bilo tih skokova oni bi radili prekršaje na nama i utakmica bi otišla u drugom smeru'', zaključio je Repeša.



Ne propustite