"Rezervisti" srušili "Zlatibor"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.06.2013.
21:42
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana odigrali su prvu kontrolnu utakmicu na pripremama i slavili pobedu od 4:0 nad selekcijom Zlatiborskog okruga koju je predvodio Milovan Rajevac. U prvi plan iskočili talentovani omladinci Partizanove škole.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednjeg dana priprema na Zlatiboru trener Partizana Vuk Rašović počastio je svoje izabranike izvođenjem na teren gde su ih čekali najbolji fudbaleri Zlatiborskog okruga.

Dve postave je promenio Rašović i svakoj dao po 45 minuta da se dokaže, a prednost su imali oni koji su na Zlatiboru od prvog dana priprema. Tu postavu činili su nešto iskusniji igrači i pojedini fudbaleri koji nisu imali veću minutažu u prethodnoj sezoni.

Detalji koji su se izdvojili a koji su upečatljivi kao nešto što je Vuk Rašović uneo u igru svog tima bili su znatno češće korišćenje bekova u ofanzivi, vraćanje napadača na sopstvenu polovinu, ali i mnogo više prostora za kreacije Nikole Ninkovića koji je dobio slobodu igri koju ranije nije imao.

Upravo je Ninković sjajnim pasom uposlio Sašu Ilića u 12. minutu, a kapiten je lob udarcem doneo prednost Partizanu sa kojom se i otišlo na odmor.

U drugom delu meča priliku su dobili nešto mlađi igrali i neki od reprezentativaca koji su se kasnije priključili pripremama. Tri hiljade gledalaca uživalo je u sjajnoj igri poletnih momaka koja je Partzanu donela još tri gola.


Strelci su bili Danilo Pantić, Stefan Šćepović i Andrija Živković čime je šampion Srbije došao do ubedljivog trijumfa pred povratak u Beograd.

Nakon završene prve faze priprema na Zlatiboru, Partizan se seli u Sloveniju, gde će biti obavljen glavni deo priprema za narednu sezonu.

Ne propustite