Ristović: "U najjačoj smo grupi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.07.2013.
13:57
Izvor: Sportske.net

Direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović pratio je žreb za EL u Barseloni i poručio iz prestonice Katalonije da su crveno-beli završili u najtežoj grupi.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Davor Ristović predstavljao je vicešampiona Srbije na žrebu za grupnu fazu Evrolige a odmah po njegovom završetku kazao je da su crveno-beli završili u najjačoj grupi.

Zvezda je izvučena kao peti član grupe "D" u kojoj se još nalaze Panatinaikos, Makabi, Laboral Kuća, Lokomotiva Kubanj i jedan od kvalifikanata.

"Grupa D je najjača. Zadovoljni smo žrebom jer je sam ulazak Zvezde u grupnu fazu veliki uspeh za nas. Beograd je jedini grad pored Istanbula i Atine koji ima dva predstavnika što je velika čast, a nema sumnje da nas očekuju košarkaški spektakli" rekao je Ristović i dodao,

"Bez obzira na imena u grupi naš plan ostaje isti. Svaka pobeda koju zabeležimo biće bitna za nas jer posle 15 godina igramo u EL. Idemo iz meča u meč i nadam se da ćemo i na terenu i na tribinama pokazati da zaslužujemo mesto u eliti" poručio je direktor Crvene zvezde Telekom.

Kao i predstavnik Partizana, i Ristović je kazao da će Zvezda svoje mečeve u prvom delu sezone igrati u hali "Pionir" i nagovestio da bi u decembru moglo da bude problema zbog ranije oraganizovanih sportskih dešavanja u toj dvorani.

"Pokušali smo da dođemo do 'Arene' ali zbog ranije organizovanih događaja nismo uspeli da realzujemo taj plan. Postoje i određeni problemi u decembru jer je i 'Pionir' zauzet pa će morati da dođe do pretumbacija" zaključio je Ristović.

Ne propustite