Ristović zove 'Delije': ''Napunite 'Pionir', navijajte sportski!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.01.2014.
20:04
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 19 časova i 15 minuta dočekuju atinski Panionios u okviru trećeg kola druge faze Evrokupa.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

U najavi tog duela, direktor Crvene zvezde Davor Ristović je posle konsultacija sa bezbednosnim službama konstatovao da je sve spremno za meč sa Panioniosom, ali i apelovao na navijače da svoj tim bodre fer i sportski.

''Preko nam je potrebna pomoć navijača, odnosno njihova saradnja. Još jednom u ime kluba apelujem na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava, jer će u suprotnom kazne biti rigorozne.

Posle brojnih novčanih sankcija prošle i ove sezone upućeno nam je poslednje upozorenje da će se svaki naredni i najmanji incident sankcionisati kao teži prekršaj što za posledicu može da ima visoke novčane kazne, igranje pred praznim tribinama, oduzimanje bodova, pa čak i isključenje i evropskih takmičenja na godinu dana!'',
upozorava Ristović.

On je ipak uveren da će navijači ispoštovati ovaj apel i ispuniti tribine Pionira do poslednjeg mesta.

''Veliku zahvalnost dugujemo našim navijačima za odličnu podršku i sjajno ponašanje u duelu sa Bilbaom, jer je meč protekao bez i najmanjeg incidenta i to je ono što u budućnosti želimo na svim mečevima Crvene zvezde.

Nadam se da će i ovog puta navijači prepoznati trenutak, da će ispuniti Pionir do poslednjeg mesta i svojim navijanjem pružiti neophodnu podršku ekipi u nameri da zabeleži još jednu pobedu'',
poručio je Ristović.

Ne propustite