RK Partizan pomaže deci oboleloj od raka

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.02.2014.
21:33
Izvor: Sportske.net, rkpartizan.rs

Rukometni klub Partizan nastavio je sa aktivnostima vezanim za humanitarno delovanje, ovoga puta kroz solidarisanje sa decom obolelom od raka i pokretanjem akcije za pomoć roditeljima dece koja se bore sa opakom bolešću.

rkpartizan.rs
rkpartizan.rs

Povezane vesti

Rukometni klub Partizan od početka sezone redovno uzima učešće i podržava humanitarne akcije različitog tipa a ovoga puta red je došao na pomoć deci oboleloj od raka i njihovim roditeljima.

Rukometaši Luka Radović i Stevan Sretenović odlučili su da se ošišaju "do glave" čime su želeli da pokažu solidarnost sa decom obolelom od raka.

"Svesni smo da deca i njihove porodice prolaze kroz teško razdoblje i srećni smo što im ipak možemo na neki način pomoći i pokazati im da smo tu za njih", izjavio je golman Rukometnog kluba Partizan Luka Radović, koga je na 'nulu' ošišao saigrač Stevan Sretenović.

Pored toga, Radović je pokrenuo akciju kojom će se prikupljati donacije za NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) a u cilju obezbeđivanja što kvalitetnijih uslova lečenja i života obolelih mališana i mladih u celoj Srbiji.

U dogovoru ostalih igrača, kluba i Partizanove internet prodavnice Crno-beli butik, 15. i 16. februara na Svetski dan dece obolele od raka, sva finansijska sredstva od prodaje zimskih kapa doniraće se Udruženju NURDOR.

Ne propustite