Robi dobio ''bezrezervnu podršku''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.07.2012.
22:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kako je juče i najavljivano, večeras je održana sednica Upravnog odbora Crvene zvezde na kojoj je trener Robert Prosinečki podneo izveštaj o stanju u ekipi i rezultatima u letnjem prelaznom roku i tom prilikom dobio nepodeljenu podršku klupskih čelnika.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sednici su prisustvovali svi članovi Upravnog odbora, kao i predsednik SD Crvena zvezda Petar Škundrić, koji je uz predsednika Skupštine Svetozara Mijailovića, i predsednika Nadzornog odbora Miroslava Šutića aktivno učestvovao u radu.

Centralna tema bio je izveštaj trenera crveno-belih Roberta Prosinečkog uoči prvog meča trećeg kola kvalifikacija za LE sa kiparskom Omonijom.

Kako se ističe u saopštenju objavljenom večeras na zvaničnom sajtu kluba, Prosinečki je dobio ''bezrezervnu podršku'', kako on, tako i cela ekipa Crvene zvezde.

''Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda usvojio je i izveštaj trenera Roberta Prosinečkog o prelaznom roku i daljim planovima, trenutnom stanju u ekipi, kao i pripremama za meč sa Omonijom.

Ujedno, Upravni odbor je šefu stručnog štaba dao bezrezervnu podršku ističući da je trenutak za maksimalno zalaganje svih prvotimaca. Data je bezrezervna podrška i ekipi pred važne mečeve sa Omonijom i početak domaćeg šampionata'',
kaže se, između ostalog, u saopštenju.

Osim toga, Upravni odbor je usvojio i finansijski izveštaj za 2011. godinu, a izabran je novi odbor za Hitna pitanja, čiji su članovi: Vladan Lukić, Aleksandar Antić, Vladan Maksić, Dušan Mrakić i Milan Janković.

Ne propustite