Robi Fauler: "Liverpul može do titule!"

Autor: Miloš Marković
utorak 18.03.2014.
11:29
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni napadač kluba sa Enfilda veruje u ekipu Brendana Rodžersa koja je i dalje u konkurenciji za trofej u Premijer Ligi.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul ima četiri boda zaostatka u odnosu na Čelsi, lidera koji ima i utakmicu više u odnosu sa ekipu Brendana Rodžersa.

Ubedljiva pobeda nad Mančester Junajtedom dodatno je podigla samopouzdanje i atmosferu u redovima Crvenih, koji očekuju da bi mogli da osvoje titulu prvi put nakon 1990. godine.

Legendarni napadač Liverpula, Robi Fauler, smatra da klub u čijem dresu je postigao 183 pogotka ima dobre šanse za osvajanje titule.

„Cilj ekipe je na početku bio da sezonu završi u top 4.“

„Svi su znali da će to samo po sebi biti težak zadatak jer ekipa nema dubinu poput ostalih rivala u Premijer Ligi. Ipak, iz ove perspektive mislim da Liverpul već ima mesto koje vodi u Ligu šampiona. Crveni zaslužuju da igraju u Evropi.“

„Biće uzbudljivo do samog kraja, ali mislim da Liverpul može da se takmiči sa Sitijem, Čelsijem i Arsenalom i da može da osvoji i titulu na kraju. Ne vidim razlog zašto to ne bi moglo da se desi.“, smatra Robi Fauler.


Ne propustite