Robi: ''Igrači usvojili sistem, ostale samo finese...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.02.2012.
21:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Crvene zvezde ponovo uverava navijače da nema razloga za zabrinutost posle dva vezana poraza na pripremama u Antaliji. Veruje da će se videti ''veliki pomak'' kad počne prolećni deo prvenstva.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ono što je na prvi pogled uočljivo kad je u pitanju igra crveno-belih u pripremnim mečevima jeste neefikasnost ekipe Roberta Prosinečkog.

Ipak, šef struke Zvezde smatra da ne treba stvarati nepotrebnu tenziju zbog svega toga.

''Tačno je, ne koristimo veliki broj prilika koje stvorimo tokom utakmica, posed lopte mora da se realizuje na pravi način, ali igrači rade odlično i ulaze u formu koju želim. Uveren sam da će i efikasnost biti sve bolja'', tvrdi Prosinečki.

Trener Crvene zvezde podseća da je formirana nova ekipa, da većinu čine mladi igrači i siguran je da tim kojim sada raspolaže predtsvlja budućnost kluba.

''Napravili smo pomak i to će se videti na proleće. Naravno, biće i oscilacija, ipak mi imamo čak 15 fudbalera ispod 22 godine. Oni su budućnost kluba, ali važno je da su usvojili sistem, fizički su odlično spremni i sada nam predstoji rad na finesama'', zaključio je Prosinečki i dodao da je bolje da se greške prave i ispravljaju sada, nego kad počne prvenstvo.


Ne propustite