Robi ima dva tima...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 23.01.2012.
21:36
Izvor: Sportske.net

Prema sadašnjem sastavu, Robert Prosinečki će imati dva rešenja za skoro svaku poziciju u timu, pa ćemo gledati ogorčenu borbu za dres startera.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dolaskom novih igrača, konkurencija je jača, još je potpuno neizvesno hoće li otići Kaluđerović i Kadu, ako i oni ne nađu klub, Prosinečki računa na njih.

S obzirom da nema razloga mnogo da rotira, jer će na proleće u najboljem slučaju Zvezda odigrati 18 mečeva, jasno je da će tokom februara, ali i prolećne polusezone vladati velika bitka za gotovo svako mesto u timu.

Neprikosnoveni su golman Bajković i kapiten Mikić, dok na ostalim pozicijama konkuriše po dva igrač.

Kao centralni bekovi mogu da igraju Maksimović, Tošić, Ćosić, tu su Mihajlović i mladi Krneta, levo su Mladenović, Petković i opet Tošić.

Mijailović je prvi pik na mestu zadnjeg veznog, ali i Dimitrijević može da igra na toj poziciji. U veznom redu je pravi pakao, Evandro, Kadu, pomenuti Dimitrijević i Luka Milivojević praktično za dva mesta.

Na spoljnim pozicijama Lazović, Pašeko, Vešović, Borha, Perović i Mirić koji može da igra i levo i desno. U špicu Kaluđerović i Kasalica, mesta ima za jednog, a priča se da će Prosinečki gurnuti i Borhu u sam špic.

Hoće li žestoka konkurencija izroditi kvalitet?


Ne propustite