Robi kasnio na konferenciju, Nikolić zadovoljan bodom

Autor: Beta Beta
nedelja 19.08.2012.
23:56
Izvor: Beta

Očigledno nezadovoljan ishodom večerašnjeg duela sa ekipom Rada, trener Crvene zvezde nije se u predviđeno vreme pojavio na konferenciji za novinare, na kojoj se javnosti obratio samo trener ''Građevinara'' Marko Nikolić. Zvezdin portparol Nikolovski izvi

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je njegov tim u dobrom delu utakmice sa Crvenom zvezdom ostvario ono što je najavljivao, ali i da je bilo jako teško igrati sa 10 fudbalera tokom većeg dela meča drugog kola Super lige.

"Uspeli smo u dobrom delu da ostvarimo ono što smo najavili. Bilo je jako teško igrati 70 minuta sa igračem manje. Iako je ekipa veoma mlada, odigrala je sa mnogo discipline, koncentracije, želje i srca. Čestitam im, nije bilo lako odbraniti se", rekao je Nikolić novinarima posle meča koji je završen 2:2.

Rad je u 25. minutu ostao bez Aleksandra Pantića, koji je dobio dva žuta kartona. "Azuri sa Banjice" su, medjutim, sa 10 igrača poveli sa 2:0, ali je Zvezda izjednačila u drugom poluvremenu.

"Nismo, ipak, do kraja zadovoljni, jer smo vodili sa 2:0, ali smo ipak imali igrača manje. Želeli smo da se u svakom trenutku suprotstavimo Zvezdi bez kompleksa i ovi momci su to uspeli",  rekao je 33-godišnji trener Rada.

On je prvi izašao na konferenciju za novinare, pošto je Prosinečki ostao u svlačionici zbog sastanka sa igračima. Portparol Zvezde Marko Nikolovski izvinio se zbog toga Radu i novinarima, a Nikolić je to prihvatio, ali je kazao da ne razume sasvim.

"Prihvatamo izvinjenje, ali moram da kažem da je ovo za mene neobična situacija. I mi smo gubili na domaćem terenu i igrali slabo, ali sam uvek nalazio snage da se pojavim na konferenciji za novinare", kazao je Nikolić, a onda je dobar rezultat posvetio navijačima.

Rad je u prvom kolu pobedio Radnički iz Kragujevca, a Zvezdin meč prvog kola, protiv Javora u Ivanjici, odložen je zbog sabora trubača u Guči.

Ne propustite