Robi konačno izabrao - Kajzerispor!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.10.2012.
17:43
Izvor: Sportske.net

Posle dosta nagađanja gde će Robert Prosinečki nastaviti karijeru posle odlaska iz Crvene zvezde, popularni Robi je danas konačno prelomio - prihvatio je ponudu turskog Kajzersispora sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Robert Prosinečki je novi trener turskog Kajzerispora! Pomalo iznenađujuća vest stigla je danas, obzirom da je pre samo nekoliko dana bivši trener Crvene zvezde bio najavljivan kao novi šef stručnog štaba Splita.

Slabi rezultati i tek 15. mesto na tabeli šampionata Turske primorali su čelnike Kajzerispora da posegnu za promenom na klupi. Sinoć je prekinuta saradnja sa Gruzijcem Šotom Arveladzeom, već jutros su započeli pregovori sa Prosinečkim i tokom popodneva dogovor je postignut!

Klub je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je hrvatski stručnjak potpisao dvogodišnji ugovor i već u utorak bi trebalo da bude promovisan na novu dužnost, a dan kasnije i da odradi prvi trening sa novim timom.

Sudeći prema trenutnoj poziciji na tabeli, Kajzeriju predstoji velika borba za opstanak, pa ostaje da vidimo da li će Prosinečki uspeti da se izbori za ulogu ''spasioca''.




Ne propustite