Robi: "Neće biti kazni"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.07.2012.
11:46
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde poveo je igrače na nastavak priprema na Zlatiboru gde će ekspedicija crveno-belih boraviti narednih sedam dana. Prosinečki najavio nastavak napornog rada i poručio da neće biti kazni zbog poraza od Krška.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Hrvatski stručnjak koji predvodi ekipu Crvene zvezde zadovoljan je kako je protekao prvi deo priprema na Rogli. U uslovima koji su bili na vrhunskom nivou igrači su odradili ono što je plairano a nastavak prirpema očekuje ih na Zlatiboru.

"Na Rogli smo imali sve vrhunske uslove za pripreme koji su neophodni klubu kao što je Crvena zvezda. Preko terena, teretane, dvorane, klime, sve je bilo idealno. Dobro smo radili, momci su dobro podneli sve fizičke napore i to me raduje. Sada nas čeka još sedam dana dobrog rada, kako bismo sezonu, odnosno početak kvalifikacija za Ligu Evrope dočekali maksimalno spremni" istakao je Prosinečki.

Pripremni mečevi u Sloveniji nisu doneli željene rezultate pošto su porazi od Olimpije i Krška pomalo uzdrmali ekipu ali Prosinečki veruje da o njima ne treba razmišljati jer nisu merilo trenutne spreme tima.

"Rezultati pripremnih mečeva me ne zanimaju. Služe nam samo da uvidimo šta treba da popravimo i korigujemo. Svakako da je lepo pobeđivati, ali u ovom trenutku nam to nije prioritet, već dobra fizička sprema" ističe Robi i dodaje da kazni neće biti.

"Nikada nisam pomenuo da ću kazniti igrače. I neću ih kazniti, rekao sam da će neki snositi posledice, a ne da će biti kažnjeni. To je nešto sasvim drugo. Na put kreću svi igrači koji su odradili prvi deo pripremnog perioda, izuzev Petra Đuričkovića koji će narednih šest meseci provesti na pozajmici u Radničkom iz Kragujevca, a do povratka u Beograd odlučiću da li će biti još nekih promena" zaključio je strateg Beograđana.

Zvezdu na Zltiboru očekuje još jedna pripremna utakmica sa Jedinstvom iz Užica. Stručni štab trenutno pokušava da nađe protivnika koji bi 7. jula mogao da sparinguje Zvezdi u još jednom meču tokom boravka na Zlatiboru.

Ne propustite