Robi: ''Nismo imali sreće''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.05.2012.
18:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde smatra da je derbi opravdao očekivanja, da je viđen dobar fudbal, ali da njego v tim ''nije imao sreće'' da dođe do povoljnijeg rezultata. Novosađanima čestitao na plasmanu u Evropu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

I pored poraza svog tima, Robert Prosinečki nije bio nezadovoljan posle meča na ''Karađorđu''. Trener Zvezde smatra da je njegova ekipa ''dominirala'' u većem delu meča, ali da nije bilo koncentracije u završnici.

''Po mom mišljenju,  ovo je bila izvanredna utakmica. Ja sam video Crvenu zvezdu koja je dominirala 70 minuta, stvarala šanse, ali na kraju nismo imali sreće da pobedimo. 

Mislio sam da će se utakmica završiti rezultatom 1:1, čak smo u poslednjem minutu imali kontru pet na tri, ali nismo je odigrali kako treba, i Vojvodina je u poslednjim sekundama stigla do pobede'', izjavio je Prosinečki.

Novosađane je pobeda odvela u kvalifikacije za Ligu Evrope, a Prosinečki im je poželeo uspeh u tom takmičenju. 

''Vojvodini čestitam na pobedi, i na izlasku u Evropu. To mnogo znači ovom klubu, kao i Novom Sadu kao gradu. Mi smo želeli da se predstavimo u najlepšem svetlu i u poslednjoj utakmici i zato sam izveo tim koji je odigrao najveći broj utakmica ove sezone'', zaključio je Prosinečki.


Ne propustite