Robi ostao bez pomoćnika, Marović napustio Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.05.2012.
19:52
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Ističući da u trenerskom polsu ima mnogo veće ambicije od uloge pomoćnika, Slobodan Marović saopštio je danas da se ''mirno i prijateljski'' rastaje sa Crvenom zvezdom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

I dok su priče o odlasku Roberta Prosinečkog još uvek na nivou spekulacija, ono što je izvesno jeste da Slobodana Marovića neće biti u stručnom štabu vicešampiona Srbije u narednoj sezoni.

On je danas potvrdio da je doneo odluku o odlasku, a kao razlog je naveo želju za usavršavanjem u trenerskom poslu, polaganje za pro licencu i na kraju, preuzimanje uloge šefa stručnog štaba umesto ove koju je do sada obavljao.

''Ugovor mi ističe 30. juna i odlučio sam da se posvetim stručnom usavršavanju. Bilo mi je zadovoljstvo da sarađujem sa Prosinečkim i ostalima u stručnom štabu, ali nisam mogao da pokažem šta mogu i znam. Smatram da su moji kapaciteti mnogo veći i učiniću sve da to potvrdim u samostalnom radu'', objašnjava Marović, a prenosi mondo.rs.

On naglašava da se od kluba rastaje ''mirno i prijateljski'' i tvrdi da sa Prosinečkim nije imao nikakvih problema u radu.

''Robi je moj prijatelj i bivši saigrač, ali to je život. Mislim da u našem fudbalu i ja imam neko ime i prezime. Dao sam sve od sebe da mu pomognem da poboljšamo igru, da osvojimo trofej, u čemu smo i uspeli. Mislim da ekipa ide uzlaznom putanjom i da će biti još bolja ako ostane na okupu'', zaključio je sada već bivši pomoćnik Roberta Prosinečkog.


Ne propustite