Robi: "Srbija je u banani"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.06.2013.
19:18
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Crvene zvezde ocenio je da će reprezentacija Hrvatske dokazati svoj kvalitet kada u septembru bude gostovala Srbiji koja se, prema njegovom mišljenju, nalazi "u banani".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Veliki Žuti", kao i uvek, bez dlake na jeziku komentariše stanje stvari u hrvatskom i srpskom fudbalu. Nakon poraza od Škotske, koji je Hrvatsku udaljio od direktnog plasmana na SP u Brazilu, Robi veruje da će gostovanje Srbiji doneti potvrdu kvaliteta.

Strateg Kajzerispora uveren je da će "Kockasti" iskoristiti poziciju u kojoj se reprezentacija Srbije nalazi.

"Mislim da će protiv Srbije biti izvanredno! Realno, Srbija je u banani! Nemojmo da se lažemo. Imaju hiljadu i po problema, sto puta im je gore nego nama. Stvaraju novu reprezentaciju, nije im lako, nemaju rezultat" kazao je Robi za hrvatske "Sportske novosti".

Hrvatski stručnjak, uprkos svemu, ne sumnja u to da će "Orlovi" dati sve od sebe ne bi li naneli poraz Hrvatskoj.

"U Zagrebu smo izgledali bolje, ali nismo razbili Srbiju na 'Maksimiru'. Njima je jedina šansa da opravdaju loše rezultate u kvalifikacijama pobedom nad Hrvatskom. Zato će biti izuzetno teško. Znam njihov mentalitet. Daće sve od sebe da nas pobede. Mi smo bolji, ali biće teško" poručio je Prosinečki.

Inače, mediji u Turskoj juče su preneli da je Prosinečki pristao da nastavi saradnju sa Kajzerijem i da će u tom klubu provesti još najmanje dve sezone.

Što se tiče duela Srbije i Hrvatske, "Orlovi" nemaju šta da izgube jer su se oprostili od Mondijala, dok Hrvatska mora do pobede ukoliko želi direktan plasman na SP.

Ne propustite