Robi - strpljenje plus poverenje

Autor: Boris Jovanović
petak 13.04.2012.
09:58
Izvor: Sportske.net

Prosinečki sigurno imao više teških nego lepih trenutaka od kada je stigao na klupu Zvezde, ali njegova odluka da ostane, kao i poverenje koje je imao sada dobijaju na težini...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je uradila nešto nekarakteristično za Srbiju, ali i Balkan uopšte, nije na prvoj krivini smenila trenera i svakako da je pobeda u kupu nad Partizanom delom plod takvog stava.

"Ništa ne može preko noći, potrebno je vreme, ali i sreća. I naravno, preduslov je da imate poverenje kluba", pričao je Prosinečki nakon prespavane noći i plasmana u finale kupa.

On je "Sportskom žurnalu" otkrio da su ga mnogi savetovali da ode, verovatno je i sam bio malo pokoleban dominacijom Partizana, pogotovo prošle jeseni.

"Partizan više nije dominantan, to je već veliki uspeh. Mnogi su smatrali da treba da idem, dobijao sam takve savete, ali to je najlakše. Radim kako najbolje znam, najbitnije je da rukovodstvo i navijači imaju poverenja u mene", dodao je Zvezdin trener.

On je pre par meseci u razgovoru za naš portal rekao da je svestan da njegova velika igračka karijera i činjenica da je ostavio trag u Zvezdi svakako predstavljaju jedan od razloga za način na koji je primljen i tretiran.

"Bilo je teških trenutaka", priznaje Robi, ali na kraju i dodaje da ništa nije napravljeno i da pehar još nije osvojen...

Ne propustite