Robi zadovoljan, Mladenović već skrenuo pažnju na sebe

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.01.2012.
18:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Današnja ubedljiva pobeda nad Grbljem u prvoj kontrolnoj utakmici na zimskim pripremama pomalo je i iznenadila crveno-bele, obzirom na ''teške noge'', pa trener Prosinečki svakako može da bude zadovoljan.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle pobede nad ekipom Grblja, Robert Prosinečki je istakao da je u današnjem meču želeo da ukaže priliku većem broju igrača, posebno novajlijama, da ''osete težinu Zvezdinog dresa''.

Onim što je vide može da bude zadovoljan.

''Naravno, noge su teške, možemo još bolje, ali ja i ne želim da u ovoj fazi igramo najbolje. Izveo sam kombinovani sastav sa nekoliko novajlija, jer želim svima da ukažem šansu'', istakao je Prosinečki.

Jedan od novajlija koji se danas istakao, svakako je Filip Mladenović, koji je prodorima po levoj strani i odličnim centaršutevima ''namestio'' dva gola svojim saigračima. Ipak, svestan je da ga i dalje očekuje velika borba za mesto u timu.

''Nisam očekivao ovako ubedljivu pobedu, polako se uklapam u ekipu i verujem da će biti još bolje, kako vreme bude odmicalo. Biće teško izboriti se za minutažu pored Tošića i Petkovića, ali na meni je da treniram i borim se i tako zaslužim priliku'', izjavio je Mladenović.

 

Ne propustite