Robiju isplata u dve rate?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.09.2012.
22:57
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novi generalni sekretar Crvene zvezde Stefan Pantović izjavio je danas da će zaostale obaveze prema bivšem treneru Robertu Prosinečkom biti isplaćene najkasnije do januara naredne godine, i to u dve rate. Takođe, Pantović uverava da će zaposlenima u klubu

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naslednik Đorđa Stefanovića na mestu generalnog sekretara Crvene zvezde, 28-godišnji Stefan Pantović naglasio je danas da je svestan svih obaveza koje klub nije izmirio prema zaposlenima u klubu, ali i prema doskorašnjem treneru Zvezde Robertu Prosinečkom.

Prema Pantovićevim rečima, zaposleni bi u četvrtak konačno mogli da dobiju jednu od sedam zaostalih zarada, dok će dug prema Prosinečkom biti izmiren u dve rate, do januara naredne godine.

''Sve je precizirano sporazumnim raskidom ugovora s Prosinečkim, kako visina dugovanja, tako i dospeće obaveza i mi smo svojih obaveza svesni. Inače, dug je nešto manji od onoga što je objavljeno u medijima'', uverava Pantović.

Kad su u pitanju zaposleni, koji su prošle nedelje zapretili štrajkom, Pantović naglašava da je ''nedopustivo'' da im se duguje čak sedam zarada.

''Najkasnije u četvrtak biće im isplaćena jedna plata. Zaista je nedopustivo da ljudi sedmi mesec ne primaju zaradu, a pritom uredno obavljaju sve svoje dužnosti. Želimo da budemo korektni prema svima i pitanje radne zajednice za nas je prioritet u ovom trenutku'', uverava Pantović.

Ne propustite