Robiju stiže "umetnička" tužba?

Autor: Miloš Marković
sreda 24.10.2012.
10:14
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Crvene zvezde je ujedno i veliki ljubitelj likovne umetnosti zbog koje mu, prema ispovesti poznatog beogradskog slikara, preti tužba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

O čemu se radi?

Kao fudbaler Crvene zvezde, Robi je bacio oko na dela Predraga Peđe Gavrilovića, akademskog slikara iz Beograda, sa kojim je dogovorio kupovinu čak 10 umetničkih dela koja su pre 17 i po godina otpremljena na špansku adresu doskorašnjeg trenera Crvene zvezde.

Kako nije uspeo da izmiri dugovanja i otplati Gavriloviće slike, Robertu Prosinečkom se smeši tužba, zahtev za naplatu u iznosu od 45.000 evra!

Šta sve nisam radio, ali nikako nisam uspeo da izdejstvujem novac za svoje slike. Zvao sam ga bzbroj puta, išao na „Marakanu“, kod Robijevog brata u Hrvatsku, ali niam uspeo da dobijem novac“, priča za „Sport“ Peđa Gavrilović.

Nakon pisma upućenog na adresu Crvene zvezde namenjeno predsedniku Lukiću, Gavrilović je, kako kaže, dobio deo novca, a za ostatak ide na sud.

„Želeo sam da mi barem vrati slike, više ne. Sad tražim samo novac, zahtevam 45.000 evra i podnosim zahtev za naplatu potraživanja!“, jasan je Gavrilović.


Ne propustite