Rodić: ''OFK zaslužuje bolji plasman, pokazaćemo to i u Kragujevcu''

Autor: Darko Mitrović
subota 28.04.2012.
16:34
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Odlični fudbaler OFK Beograda igra sve bolje u poslednje vreme i veruje da će u tom stilu, kako on, tako i cela ekipa nastaviti i protiv Radničkog u Kragujevcu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Sutrašnje gostovanje na ''Čika Dači'', fudbaler OFK Beograda Milan Rodić dočekuje u optimističkom raspoloženju, zahvaljujući dobroj formi u prethodnim utakmicama.

Veruje da će i u Kragujevcu njegov tim ostvariti pozitivan rezultat, bez obzira na kvalitet domaćina.

"Nastavljamo sa dobrim partijama, igraće OFK Beograd još bolje. Pozitivan pomak očekujem, kako kod sebe tako i kod cele ekipe. Idemo u Kragujevac, oslabljeni neigranjem Ivana Kecojevića, ali to nije razlog da ne pružimo još jednu dobru partiju. Verujem da će tako biti i u Kragujevcu, jer je Radnički ekipa koja igra otvoreno i takav način igre nam odgovara", poručuje Rodić.

Dodatni motiv ''Romantičarima'' biće i jesenji neuspeh protiv istog rivala, pa sutrašnji duel vide kao odličnu priliku za revanš.

"Mislim da smo tada tokom većeg dela utakmice bili bolji, ali nesrećno smo primili golove. Ukoliko sutradan smanjimo broj grešaka i budemo koncentrisani devedeset minuta, verujem da ćemo slaviti. Prethodni susret nam je dodatni motiv na utakmici", dodaje Rodić.

Na kraju se osvrnuo i na svoje dobre igre u poslednje vreme.

"Napredujem iz utakmice u utakmicu i ubeđen sam da će dobrih igara tek biti. Pažnja javnosti definitivno prija, ali da bi se to održalo, moram i ja, ali i cela ekipa da nastavimo sa dobrim partijama i rezultatima. OFK Beograd zaslužuje bolji plasman'', zaključio je Rodić.

Ne propustite