Rodić želi dve vezane pobede u Jagodini

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.08.2012.
12:02
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaler OFK Beograda Milan Rodić juče je upisao novi nastup za mladu reprezentaciju Srbije koja je savladala Moldaviju a sada želi da na istom terenu slavi sa ekipom OFK Beograda koja za vikend gostuje Jagodini.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije juče je ostvarila pobedu u prijateljskom meču koji je igrala protiv Moldavije u Jagodini.

Milan Rodić imao je prilike da upiše novi nastup za nacionalni tim i bio je zadovoljan svetlom u kome se pokazao selektoru Jankoviću.

"Odigrao sam celo drugo poluvreme i mislim da sam korektno obavio svoj deo posla. Na megdan Dancima odlazimo spremni i da ostvarimo što bolji rezultat i plasman u baraž. Imamo dobru ekipu i krasi nas odlična atmosfera" rekao je Rodić.

Uspeh na reprezentativnom planu Rodić bi želeo da prenese i na klupski, posebno zbog činjenice da je OFK Beograd neočekivano poražen, na svom terenu, u okviru prvog kola Jelen Superlige, od ekipe Donjeg Srema.

"Kada je reč o utakmici prvog kola, svi znamo da smo imali svoje šanse, pogodili smo stativu, ali nismo uspeli da probijemo bedem ekipe koja se znalački branila. Pritom smo primili gol u poslednjim trenutcima meča. Definitivno nismo imali sreće. Svojom igrom mogu biti zadovoljan, a znam da mogu bolje i biće u narednim danima" ističe Rodić.

"Romantičari" priliku za popravni imaju već u nedelju kada gostuju ekipi Jagodine. Rodić je juče imao prilike da oseti teren u prestonici Pomoravskog okruga pa se nada da bi OFK mogao do sva tri boda protiv nezgodnog rivala.

"Idemo u Jagodinu da se nadigravamo, jer nismo ekipa koja će se braniti
" poručio je prvotimac kluba sa stare Karaburme.

Ne propustite