Roma čekala 90. minut!

Autor: Boris Jovanović
utorak 25.03.2014.
22:42
Izvor: Sportske.net

Rimljani otvorili 30. kolo Serije A pobedom protiv Torina od 2:1. "Bikovi" nadomak boda, ipak Florenci se postarao za slavlje na "Olimpiku"!

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

U prvom poluvremenu nije bilo mnogo prilika, probali su Pjanić i Toti, najbolju šansu je propustio Destro, tačnije odlično je intervenisao Padeli.

Novi duel njih dvojice u 44. minutu dobio je napadač Rome. Istina, bio je u ofsajdu kada je započela akcija Žervinja koji je asistent. Sudija je priznao pogodak pa su Rimljani otišli na odmor sa minimalnom prednošću.

Torino se nije predavao, već na startu drugog dela sjajni Ćiro Imobile nastavlja trku za najboljeg strelca Serije A. Torpedovao je Livorno u subotu, večeras je savladao De Sanktisa posle akcije Vivesa, 1:1.

Do kraja meča Žervinjo je mogao da donese prednost Rimljanima, ali je i Torino u finišu imao šansu preko Poljaka Glika.

A onda, u 90. minutu, gol Florencija, naivno je Torino izgubio loptu, Žervinjo je asistirao, 2:1 i velika radost na "Olimpiku"

Roma sada ima 11 bodova manje od Juventusa, ali je  bitka za titulu gotova, ako Juve dobije Parmu otići opet će na +14 i imati utakmicu više. Ali, kako rekosmo, za "Vučicu" je u ovom trenutku najvažnije da sačuva drugo mesto i direktan plasman u Ligu šampiona.

Golove možete videti ovde.

Ne propustite