"Romantičan" plan za novu sezonu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.06.2012.
13:10
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

OFK Beograd danas je predstavio plan priprema za predstojeću sezonu koja počinje 11. avgusta. Romantičari će prvi deo priprema odraditi u Srbiji, zatim se sele u Sloveniju, a nakon toga ih očekuje generalna proba u Beogradu, nedelju dana pred start Superl

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda na Karaburmi će se okupiti 27. juna za kada je zakazan početak letnjih priprema. Prvi dani pripremnog perioda zakazani su za uobičajna testiranja igrača i pravljenje programa rada za svakog od njih.

Već 1. jula ekspedicija plavo-belih seli se u bačku Krivaju gde će biti odrađen "najdosadniji" deo priprema na kojem se podiže fizička sprema i radi se na povećanju snage svakog igrača.

Tokom boravka u Krivaji "Romantičari" će odigrati dva prijateljska meča a imena protivnika biće naknadno saopštena.

15. jula počinje drugi deo priprema koji će se odvijati u slovenačkom Pohorju nadomak Maribora. Tu će fudbaleri OFK Beograda odigrati četiri prijateljska meča a u Beograd će se vratiti nedelju dana pred početak prvenstva.

Za tada je planirana i generalna proba na Karaburmi a ime rivala znaće se tokom jula. Pored toga, treba istaći da će Stevica Kuzmanovski deo ekipe prozvati 20. juna.

Reč je o igračima koji su tokom prethodne sezone imali manju minutažu ili su bili na pozajmici u nekim drugim klubovima.

Oni će tokom sedmodnevnih priprema imati šansu da se nametnu treneru OFK Beograda i izbore se za mesto u timu koje bi im omogućilo i nastavak priprema sa "Romantičarima".

Ne propustite