"Romantičari" bolji od BSK-a pred start prvenstva

Autor: Beta Beta
subota 03.08.2013.
22:32
Izvor: Beta

Romantičari su slavili na krilima navijača, ali i na krilima podrške evropskih šampiona koji su danas bili na Omladinskom stadionu u generalnoj probi pred sam start šampionata.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Da su momci sa Karaburme željni pobeda pokazalo se već u prvoj minuti. Sudija je opravdano dosudio jedanaesterac za plavo bele, medjutim stativa je sprečila Ivicu Jovanovića da se raduje.

Tri minuta kasnije Jovanović je opet pokušao glavom, ali je ovaj put lopta otišla preko gola. Jovanović, Ješić i Škrbić su bili raspoloženi za igru, ali prave prilike za gol nije bilo u prvom poluvremenu.

Par minuta pre kraja prvog dela, svoj šut je oprobao i Micevski.

Slika se nije promenila ni u drugom delu. Najpre je Zdjelar udarcem u 53. minutu stavio na probu golmana Borče. Kapiten Petković je bio sve bliži golu gostiju, a štoperski tandem Planić - Vasiljević sigurno su držali odbranu daleko od gola Pavlovića.

OFK Beograd je bio agilniji i to je krunisao pred sam kraj meča. Prvo je na pas Kalača, Jovanović maestralno savladao golmana gostiju u 85. minutu, da bi dva minuta kasnije Radivojević iskoristio svoju brzinu i rutinski obišao golmana i prosledio loptu u mrežu.

Ne propustite