"Romantičari" nude Srbiji golgetera

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.04.2013.
19:54
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

OFK Beograd je danas ponudio profesionalni ugovor fudbaleru koga čelnici kluba opisuju kao golgetera koji je u ovom trenutku preko potreban i reprezentaciji Srbije.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Još jedan izdanak omladinske škole na Staroj Karaburmi potpisao je profesionalni ugovor sa klubom a čelnici OFK Beograda nadaju se da će Miljan Škrbić izrasti u golgetera za kakvim i reprezentacija žudi.

"Srbija je dugo tražila golgetera, mislim da smo ga pronašli. Čast nam je što je to izdanak naše omladinske škole. Miljan je svojim igrama skrenuo pažnju na sebe i nametnuo se stručnom štabu OFK Beograda i svi mu želim da napreduje i dalje i da radi ono što najbolje zna, a to je da postiže golove" kazao je sportski direktor OFK Beograda, Zoran Lončar.

Škrbić je rođen 15. septembra 1995. godine a već je imao priliku da debituje u prvom timu OFK Beograda i da na svom debiju postigne gol.

"Čast mi je i privilegija što sam potpisao profesionalni ugovor sa OFK Beogradom. Zahvalan sam kako stručnom štabu na ukazanom poverenju, tako i Draganu Đukanoviću sa kojim sam radio u omladincima. Od mene se očekuju golovi i radiću ono što najbolje znam" kazao je talentovani napadač "Romantičara".

Ako se uzme u obzir da je OFK Beograd nedavno zauzeo 17. mesto u Evropi u kategoriji najboljih fudbalskih škola onda treba ozbiljno shvatiti najave sportskog direktora Lončara da bi Škrbić mogao da postane vrsni golgeter kakav je potreban srpskom fudbalu.

Ne propustite