"Romantičari" očekuju dobar 'ulov' pod Bagdalom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.11.2013.
17:54
Izvor: Sportske.net

Superligaš sa Stare Karaburme u 13. kolu JSL gostuje ekipi Napretka u Kruševcu a Aleksandar Paločević uveren je da će sjajna atmosfera u ekipi doneti "dobar ulov" na stadionu "Mladost".

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon dva uzastopna trijumfa u domaćem šampionatu i dvonedeljne pauze, koja je poslužila da se ekipa dodatno pripremi za završnicu jesenjeg dela sezone, izabranike Zlatka Krmpotića očekuje gostovanje u Kruševcu.

Napredak slovi za jednog od najneugodnijih rivala kada se igra na stadionu "Mladost" ali Aleksandar Paločević smatra da "Romantičari" namju razloga da strepe.

"Nema razloga da strepimo, jer imamo odličnu atmosferu, dobro smo sproveli pripreme u pauzi prvenstva i očekujem dobar ulov na gostovanju" istakao je Paločević.

Iako ne želi da potceni rivala Paločević veruje u kvalitet tima za koji nastupa a samim tim i u povoljan ishod sutrašnjeg meča.

"Mi nosimo dres OFK Beograda i uvek težimo boljem. Priključili su nam se i reprezentativci, oporavio se od povrede i napadač Jovan Damjanović i nema razloga da ne odigramo dobru utakmicu" rekao je Paločević i dodao,

"Ukoliko se desi prilika za dobar prekid, eto naše šanse za gol. Uz veliku podršku navijača naših, za koje imam samo reči pohvale, verujem da možemo i do nova tri boda" zaključio je prvotimac OFK Beograda.

Duel 13. kola Jelen Superlige između Napretka i OFK Beograda igra se u subotu sa početkom od 13 časova.

Ne propustite