"Romantičari" pale motore 1. jula

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.06.2013.
20:43
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Stručni štab OFK Beograda napravio je plan priprema prema kome je okupljanje prvotimaca zakazano za 1. jul a glavni deo priprema biće obavljen na Tari.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Za razliku od "večitih" i klubova koji imaju obaveze u evropskim takmičenjima, OFK Beograd počeće pripreme za predstojeću sezonu nešto kasnije.

Zoran Milinković je sa svojim saradnicima odlučio da pripreme počnu 1. jula u 11 časova kada će se prvotimci okupiti u Beogradu.

Uslediće uobičajeno dvodnevno testiranje, a onda i prvi deo priprema koji će trajati do 14. jula i biće sproveden u prestonici Srbije.

Interesantno je da u planu priprema nema odlaska na crnogorsko primorje koje je ranijih godina služilo "Romantičarima" kao baza. Umesto odlaska u Budvu, fudbalere OFK Beograda očekuje boravak na Tari od 16. do 27. jula.

Finese će biti usklađivane u Beogradu od 28. jula do 10. avgusta za kada je zakazan početak šampionata u Jelen Superligi.

Inače, danas je na Omladinskom stadionu na Karaburmi obeležena Krsna slava OFK Beograda, Spasovdan, ili Vaznesenje Gospodnje.

Ne propustite