''Romantičari'' silni na premijeri

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.07.2013.
13:57
Izvor: Beta

Fudbaleri OFK Beograda rezultatski silovito započeli su seriju kontrolnih mečeva na pripremama za novu sezonu. Na Lionu domaći Hajduk čak šest puta matiran. Sledi duel sa Sinđelićem.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Uspela je prva provera ''Romantičara''. Sve je dobro krenulo već na staru, gde je nakon solo prodora Petkovića i šuta mladog reprezentativca, lopta zakačila Kankandjuna i završila u mreži.

Opsedali su Romantičari i pored vođstva gol, te su dobre šanse imali Ješić koji je pogodio stativu, te Belić koji se našao u stopostotnoj prilici, ali i Ivanović i Škrbić. Ipak gol pada na drugoj strani. Nakon opravdano dosudjenog penala Filipovic poravnava rezultat.

Ipak, stvari dolaze na svoje mesto posle evro gola Zdjelara pred sam kraj prvog dela. Oštro su krenuli Romantičari i u drugom delu. Stative pogađaju Levendra i Tufegdzić, te Adžić beleži priliku nakon udarca glavom.

OFK povećava prednost, ne iz igre nego iz jedanaesterca, a siguran realizator je bio Jovanović. Nakon toga postojala je samo jedna ekipa na terenu. Tufegdzić i Jovanović su nastavljali da opsedaju gol Hajduka.

U pet minuta Vladimir Tufegdzić postiže dva sjajna gola. Najpre krade loptu golmanu i sigurno trese mrežu, a onda odlicnim njuhom oseća da je golman izašao, te dovodi OFK Beograd do vođstva od 5:1.

Na kraju, konačan rezultat postiže Jovanović, nakon pasa Levenvdre.

Naredni meč OFK Beograd igra na Omladinskom stadionu protiv ekipe Sinđelića 13. jula u 17:30.

Hajduk - OFK Beograd 1:6 (1:2)

Strelci: Filipović u 33. iz penala za Hajduk, a Kankadjun u 1. autogol, Zdjelar u 40, Jovanović u 55. iz penala i 83, Tufegdžic u 75. i 80. za OFK Beograd.

FK Hajduk: Skakić, Kankadjun, Đurić, Petoševic S, Kovačević, Petošević M, Stevanović, Filipović S, Filipović D, Milenković i Jakovljević. Igrali su još: Đuričić, Regojević, Duđerović, Kovačević, Miljković, Stoiljković, Nisić, Usiljanin, Pejačić.

OFK Beograd: Pavlović, Petković, Vasiljević, Planić, Punoševac, Zdjelar, Belić, Tutnjević, Ivanović, Ješić, Škrbić. Igrali su još: Dragojević, Karanfilovski, Antonov, Gašić, Ažic, Brujić, Levendra, Jovanović, Pavlović, Tufegžić, Ivković.

Ne propustite