"Romantičari" silni u Skoplju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.02.2013.
20:32
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda nisu mogli da požele lepšu generalnu probu pred nastavak šampionata u JSL. "Romantičari" su na gostovanju Vardaru ostvarili ubedljiv trijumf i tako najavili berićetno proleće.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Još jedan superligaš danas je odigrao poslednji pripremni meč pred nastavak domaćeg fudbalskog šampionata. Nakon Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine, Jagodine, Rada i fudbaleri OFK Beograda imali su poslednju proveru.

Oni su na gostovanju Vardaru u Skoplju danas trijumfovali rezultatom 2:5 čime su napravili odličnu uvertiru pred nastavak sezone u Jelen Superligi.

Već u prvom delu meča videlo se da su plavo-beli sa Karaburme kvalitetniji rival što je očitovano u prednosti od 0:2 nakon prvih 45 minuta igre.

Batioha i Ivanović su bili egzekutori u 13. i 23. minutu a Vardar je tek u drugom delu meča pokazao nešto bolju igru.

Dve akcije po levoj strani početkom drugog poluvremena bile su dovoljne domaćima da izjednače rezultat ali fudbaleri OFK Beograda nisu dozvolili da se trenutno opuštanje pretvori u preokret.

Da stvari dođu na svoje mesto postarali su se Jovanović i Trivunović u završnici susreta. Najpre je Jovanović zatresao mrežu Vardara u 74. minutu da bi šest minuta kasnije Trivunović sa penala pogodio za 2:4.

Konačan rezultat 2:5 postavio je Jovanović svojim drugim golom u 85. minutu.

OFK Beograd se na startu prolećnog dela šampionata sastaje sa Donjim Sremom u Novom Sadu a taj susret je na programu 27. februara od 13 časova.

Ne propustite