"Romantičari" suzama ne veruju

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.05.2013.
17:15
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Petoplasirana ekipa Jelen Superlige u poslednjem kolu dočekuje "davljenika" iz Borče ali prvotimci OFK Beograda najavljuju borbu za pobedu kojom bi bila stavljena tačka na uspešnu sezonu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Jedan od mečeva koji će imati takmičarski značaj u okviru poslednjeg kola JSL je onaj koji će biti odigran na "Karaburmi", gde OFK Beograd dočekuje BSK iz Borče, koji i dalje vodi bitku za opstanak u ligi.

Momci koji su na prethodnom meču "Romantičara" bili strelci golova ističu da se njih ne tiče rezultatski imperativ sa kojim fudbaleri BSK-a dolaze, jer žele da pobedom stave tačku na uspešnu sezonu u kojoj su pored visokog plasmana u ligi izborili i za učešće u polufinalu nacionalnog Kupa.


"Rasterećeni ulazimo u meč sa Borčanima. Znamo da je njima mnogo teže i da imaju pritisak. Ipak iza sebe smo imali dobru sezonu i bilo bi sjajno kada bismo je završili pobedom" kazao je Igor Ivanović.

Sa njim se složio i Marko Pavlovski. On je kazao da u ekipi vlada sjajna atmosfera i da je ne treba narušavati eventualnim porazom.

"Dobro je raspoloženje u ekipi. Imamo fantastičnu atmosferu i vredi iskoristiti sve to kako bismo uzeli tri nova boda. Prethodni meč sa Spartakom smo dobro otvorili te smo lako došli do pobede i očekujemo isti scenario i na našoj Karaburmi. Svi do jednog želimo pobedom da se oprostimo od naših vernih navijača i da im se zahvalimo što su bili uz nas" rekao je Pavlovski.

OFK Beograd dočekuje BSK u nedelju od 17 časova a gostima pored pobede na Karaburmi trebaju i porazi ili remiji Novog Pazara i Radničkog 1923 kako bi ostali u ligi.

Ne propustite