''Romantičari'' u sredu nagrađuju najbolje

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.12.2013.
20:45
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

U OFK Beogradu će u sredu na simboličan način biti obeležen kraj 2013. godine. Posle Skupštine kluba, najboljim pojedincima biće uručena prigodna priznanja.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Kako je objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, u sredu u 18 časova biće održana izborna Skupština OFK Beograda, a odmah po njenom završetku će biti organizovan i tradicionalni ''plavo-beli koktel'', sa početkom u 19:30h.

Očekuje se prisustvo velikog broja aktuelnih i nekadašnjih asova ''Romantičara'', prijatelja kluba, predstavnika medija i navijača. Kad su u pitanju priznanja, obaviće se proglašenje najboljeg igrača u 2013. godini, ali i najboljih igrača po selekcijama, najboljeg strelca i najboljeg golmana, uz novoustanovljenu nagradu - "večiti romantik".

Na ovaj način će u OFK Beogradu podvući crtu kad je u pitanju učinak u 2013. godini, ali i najaviti velike ambicije za nastavak sezone, u kojoj će ''Romatičari'' ponovo biti u prilici da osvoje trofej Kupa Srbije.

Podsetimo, oni su drugu godinu uzastopno izborili plasman u polufinale, gde će im rival na proleće biti branilac trofeja, ekipa Jagodine, dok drugi polufinalni par čine Vojvodina i Spartak.

Ne propustite