"Romantičari" veruju u visok domet "Orlića" na EP

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.07.2013.
17:36
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativci Srbije, iz redova OFK Beograda, veruju da se "Orilići" sa EP u Litvaniji mogu vratiti i sa titulom u rukama, bez obzira na veliku konkurenciju.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

OFK Beograd jedan je od klubova koji će dati najviše mladih igrača reprezentaciji Srbije za predstojeće EP u Litvaniji za igrače mlađe od 19 godina.

Na spisku selektora Ljubinka Drulovića se nalaze četiri imena iz redova OFK Beograda. Za gol je zadužen Stefan Čupić, za vezni red Marko Pavlovski koji je i kapiten reprezentacije, za napade Aleksandar Čavrić, a Petra Golubovića očekuje dosta posla u odbrani.

Upravo je Petar Golubović pred današnje okupljanje omladinske reprezentacije u Staroj Pazovi konstatovao da je optimista kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu.

"Uvek postavljam sebi visoke ciljeve. Velike domete očekujem i u OFK Beogradu, ali naravno i na evropskom prvenstvu. Što da ne, ako krene sve kako treba, gledaćemo da iz Litvanije odemo poslednji sa titulom u rukama" kazao je Golubović.

Ljubinko Drulović danas je okupio omladinske reprezentativce koji će pre polaska u Litvaniju odigrati i jedan kontrolni meč u Staroj Pazovi protiv prvoligaša Bežanije.

EP počinje 20. jula a tog dana Srbija će u duel sa Turskom.

Ne propustite