'Romantična' dominacija!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 04.11.2013.
11:00
Izvor: Sportske.net

Vikend koji je iza nas doneo je sjajne rezultate za naše prijatelje iz OFK Beograda, čije su sve selekcije bile apsolutno dominantne u svojim takmičenjima.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Prvi tim OFK Beograda je pobedio Javor rezultatom 3:1 u Ivanjici.

Golove su postigli Micevski, Čavrić i Paločević, a u klubu posebno ističu činjenicu da je na ovom meču prosek godina prve ekipe bio malo preko 21.

Trener ekipe, Zlatko Krmpotić, bio je zadovoljan ostvarenim.

„Prava prvensvena utakmica, čestitam mojim momcima na pobedi, odlično su izneli teret nakon dva vezana poraza u prvenstvu na svom terenu, ali i nakon utakmice u kup Srbije. Brzo su se digli i ostvarili vrednu pobedu. Medjutim i posed lopte i udarci na gol su nam išli na ruku, te smo i zasluženo slavili. Čestitke i domaćinu na borbenoj igri i korektnoj, ali i na gostoprimstvu.", rekao je trener OFK Beograda.

Ove subote pored pobede prvog tima u Ivanjici, ostvarene su pobede i na gostovanju u Subotici, ali i na BASK Areni, a na Staroj Karaburmi gostio odavno ne mogu da traže bodove.

Obradovali su 'Romantičareš i kadeti koji su se trijumfalno vratili iz Subotice, nakon pobede nad Spartakom od 2:0. Strelci su bili Cuckić i Nikoličić i time su pokazali da su u dobroj formi i da su sve bliži vrhu tabele.

Mlađi kadeti OFK Beograda su dočekali Internacional i golom Luke Dokića slavili minimalnim rezultatom 1:0.

Pioniri OFK Beograda su pred kamerama igrali sa Zemunom i identičnim rezultatom kao i njihove kolege pobedili, a strelac je bio Veljko Nikolić.

Mladji pioniri OFK Beograda su takođe pred kamerama savladali Dominus 1:0, a strelac je bio Stuparević.

Najubedljiviji su bili petlići OFK Beograda, koji su pobedili BASK u gostima rezultatom 7:1.

Strelci u ubedljivoj pobedi su bili Belić Kristijan koji je tri puta zatresao mrežu, a Adžibaba Nenad, Kurteši Ajriz, Grubišić Aleksandar i Pavlović Uroš su bili strelci po jedanput.

Kvalitet fudbala koji postaje prepoznatljiva stvar u OFK Beogradu doneo je i novo priznanje.

Razne reprezentativne selekcije okupljaju svoje članove za svoje utakmice, a selektori su na svoje spiskove stavili i igrače iz OFK Beograda.

Veljko Paunović, koji vodi nacionalnu selekciju Srbije do 19 godina, pozvao je Sašu Zdjelara, Miloša Ostojića, Nemanju Antonova, a posle odličnih partija poziv je stigao i na adresu Dejana Dražića. Pozvani su na pripreme i prvi krug kvalifikacija za EP koje će se održati od 5. do 11. novembra.

U nacionalnu selekciju Makedonije do 21 godine pozvan je naš vezista Darko Micevski koji je i kapiten te selekcije.

Damjan Gojkov i Petar Milić su trenutno u Parizu, na poziv selektora Dejana Govedarice, gde se održava turnir selekcije do 16 godina na kome učestvuju Francuska, Belgija i Holandija.


Ne propustite