Rozić: "Izgleda kao da Cedevita ima kompleks od nas"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.04.2014.
01:06
Izvor: Beta

Kapiten košarkaša Cibone Marin Rozić rekao je danas u Beogradu da mu deluje kao da Cedevita ima problem kada igra protiv njegove ekipe.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Cedevita je uprkos ulozi favorita poražena u 'Beogradskoj Areni' od strane Cibone, a svoje utiske posle pobede izneo je kapiten slavljenika Marin Rozić.

"Izgleda da oni imaju malo problema sa nama... Oni imaju dužu rotaciju, kvalitetnu ekipu, ali mislim da smo mi, pogotovo danas, imali više onih muških atributa, da se tako kaže. Izgleda da oni imaju nekakav kompleks...", rekao je Rozić novinarima posle utakmice u Beogradskoj areni.

Cibona je večeras u finalu završnog turnira u Beogradu pobedila Cedevitu sa 72:59 i osvojila Jadransku ligu. To je Ciboni bila treća pobeda nad Cedevitom u regionalnom takmičenju ove sezone.

"Moram da priznam da ovako laku utakmicu nismo očekivali. Znali smo koliko vredimo, da je ovo super šansa, na šta treba da obratimo pažnju... Odigrali smo izuzetno pametno, motivisano, koncentrisano i na kraju smo ih stvarno naigrali", kazao je Rozić.

Prema njegovim rečima, Cibona je zaslužila trofej u Jadranskoj ligi.

"Ovo je jedan san koji mi sanjamo od Nove godine. Od ekipe kojoj niko nije davao ozbiljne izglede da ostane u ligi, mi smo je osvojili. Neverovatno, inat je proradio u nama, išli smo utakmicu po utakmicu, sa verom u sebe i mislim da smo zaista zaslužili ovo", rekao je Rozić.

Ne propustite