RSS se ipak izvinio Nikčeviću

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.04.2013.
15:07
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković objasnio je da je Ivanu Nikčeviću upućeno izvinjenje zbog propusta u Zrenjaninu kada mu nije uručeno priznanje za 116. nastup u nacionalnom timu te da to neće biti razlog da se levo krilo Srbije

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Izvori bliski Ivanu Nikčeviću potvrdili su da je levo krilo naše reprezentacije bilo uvređeno zbog načina na koji se RSS poneo u Zrenjaninu, kada je pred duel sa Austrijom izostalo priznanje za čoveka koji je odigrao 116 utakmica za "Orlove".

Ubrzo je stiglo objašnjenje iz Rukometnog saveza Srbije u kome se navodi da je Nikčeviću upućeno izvinjenje za načinjenu grešku i da on neće napustiti reprezentaciju zbog toga.

"Došlo јe do propusta. Spiker koјi јe ispred sebe imao spisak igrača koјe јe trebalo da prozove, kako bi primili plakete za јubileј i veliki doprinos našem rukometu, to niјe učinio, iako јe i Ivan Nikčević, poput Momira Ilića, Žarka Šešuma, Marka Vuјina, Raјka Prodanovića, kao i članova stručnog štaba, bio na tom spisku. Mi smo se zbog toga Ivanu izvinili, i među nama nema nikakvih problema, a sve dalje priče na temu njegovog odlaska iz reprezentaciјe su deplasirane" kazao je gensek RSS, Božidar Đurković.

"Orlove" u junu očekuju još dva kvalifikaciona meča za odlazak na EP a oni će ujedno biti pokazatelj da li je Nikčević odlučio da se povuče ili će nastaviti da igra za nacionalni tim.

Ne propustite