Rubin - Partizan (uživo)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.10.2012.
17:31
Izvor: Sportske.net

Tek što je počelo drugo poluvreme, Rubin postigao i drugi gol, strelac Rjazancev - 2:0 za tim iz Kazanja! Prethodno, u 44. minutu Karadeniz ''načeo'' crno-bele.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tek što je istekao prvi minut igre, domaći tim je došao do prve velike prilike. Greška crno-belih na svojoj polovini, Naćo zatim upošljava Rondona, koji sa petnaestak metara šalje loptu tik pored leve stative.

Minut kasnije Markano je ubacio loptu u kazneni prostor crno-belih, stvorila se prava pomentnja ispred peterca, ali na kraju Jojić otklanja opasnost.

Konstantna inicijativa domaćih, crno-beli tek na momente uspevaju da prebace loptu na protivničku polovinu, ali se ona tamo ne zadržava dugo. Ipak, na isteku desetog minuta, utisak je da se crno-beli polako oslobađaju pritiska.

Konačno, u 18. minutu crno-beli dolaze do prvog kornera, prva gužva u kaznenom prostoru iz koje se izrodio i prvi šut gostiju u okvir gola. Glavom je šutirao Saša Marković, ali pravo u golmana Rižikova.

Pet minuta kasnije, Saša Ilić je odlično pronašao Miljkovića na desnoj strani, ovaj imao otvoren put, lepu priliku da centrira, on je to i učinio, ali nedovoljno dobro i iz drugog pokušaja uspeo bar da iznudi korner. Na kraju ništa od svega, minut kasnije još jedan pokušaj Saše Markovića iz daljine, ali nije bio precizan.

U 29. minutu odlična akcija domaćih, lopta ka Rondonu u kaznenom prostoru Partizana, ali Volkov u poslednjem trenutku uspeva da je izbije u korner.

Na isteku prvih pola sata, obećavajuća akcija Partizana, Ninković je odlučio da šutira sa nekih 25 metara, nije golman Rižikov sigurno intervenisao, ali je uspeo da zaustavi tu loptu.

U 35. minutu i Kamara je oprobao svoj udarac sa tridesetak metara, ali nije bio precizan.

I onda, 44. minut - Rubin vodi 1:0! Novi pritisak domaćeg tima u finišu prvog poluvremena doneo im je rezultat u samom finišu ovog dela igre.

Posle udarca sa dvedesetak metara, Stojković je odbio loptu, koju Miljković ne uspeva da izbije, i ne samo to, već se okliznuo i ostavio dosta prostora Karadenizu, koji ukazanu priliku koristi i šalje loptu u bliži ugao - 1:0.

Novi šok za crno-bele usledio je na samom početku drugog poluvremena. Rjazancev je pobegao Ostojiću u kaznenom prostoru Partizana i rutinski savladao Stojkovića - 2:0!

U 50. minutu umalo 3:0, Rjazancev je uposlio Kuzmina koji snažno šutira po zemlji, ali je Stojković uspeo da izbije loptu u korner.

Početak sličan onom iz prvog poluvremena, s tom razlikom što su domaći uspeli da krunišu svoju inicijativu.

U 58. minutu prilika za Partizan, Volkov je probio po levoj strani, međutim lopta mu je malo pobegla, pa je šutirao suviše iskosa, na drugoj strani je mogao Lazar Marković da je prosledi u mrežu, ali je zamalo zakasnio.

Koji minut kasnije, prva izmena u Partizanu, Mitrović je zamenio Ninkovića.

Međutim, nema bitnije promene odnosa snaga na terenu, Rubin i dalje ofanzivniji, opasniji, konstantno preti gostima i reklo bi se, bez problema privodi ovaj meč kraju.

U poslednjih 15 minuta, Stefan Šćepović je na terenu umesto kapitena Ilića. Minut kasnije opasan napad domaćih po levoj strani, zatim lopta upućena na Eremenku, ali je ispred njega Ivanov izbio loptu.

Sam finiš meča, Kamara je u 85. minutu još jednom pokušao iz daljine, ovog puta znatno opasnije nego u prvom poluvremenu, ali lopta odlazi zamalo iznad prečke.

Minut kasnije, rezervista Eduardo beži Ostojiću, uspeva da šutira po zemlji, ali je Stojković siguran.

Rubin: Rižikov, Kuzmin, Sezar Navas, Markano, Boketi, Orbaiz, Rjazancev (Eduardo od 83.), Eremenko, Karadeniz (Kasaev od 77.), Naćo, Rondon.

Partizan: Stojković, Miljković, Ivanov, Kamara, Ostojić, Volkov, Saša Marković, Jojić, Ilić (S. Šćepović od 74.), Lazar Marković, Ninković (Mitrović od 61.).

 

Ne propustite