Rubin se raspucao pred dolazak Partizana...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.09.2012.
18:29
Izvor: Sportske.net

Ovog vikenda igra se deseto kolo ruske Premijer lige, a danas je rival Partizana u drugom kolu Lige Evrope, ekipa Rubina iz Kazanja zabeležila ubedljiv trijumf na gostovanju Rostovu.

rubin-kazan.ru
rubin-kazan.ru

Povezane vesti

Pomoćni trener Partizana Aleksandar Rogić, zadužen za ''snimanje'' tima iz Kazanja imao je šta da vidi u današnjoj utakmici u Rostovu.

Ekipa Rubina je kao gost slavila sa ubedljivih 4:0 i tako najavila uspon forme baš pred duel sa šampionom Srbije u drugom kolu Grupe H Lige Evrope.

Sve dileme oko pobednika otklonio je sjajni Rondon, golovima u 17. i 34. minutu, a gosti iz Kazanja su trijumf ubedljivim učinili u finišu meča. Prvo je Boketi u 81. minutu povisio na 3:0, da bi rezervista Djadjun u poslednjim trenucima meča postavio konačan rezultat.

Treba reći da je Rostov od 53. minuta igrao bez isključenog Kornela Salate, pa je posao Rubinu utoliko bio olakšan.

Rubin je nastupio u sledećem sastavu: Rižikov, Kuzmin, Boketi, Navas, Marcano, Načo, Karadeniz, Orbaiz, Eremenko (A. Eremenko od 86.), Rjazancev (Kasaev od 78.), Rondon (Djadjun od 82.). 

Danas su odigrana još dva meča. CSKA je na svom terenu poražen od moskovskog Dinama sa 2:0. Na terenu su od prvog minuta bili i Zoran Tošić kod domaćih, odnosno Marko Lomićč u pobedničkoj ekipi.

Sa pobedama je nastavio Anži, koji je danas na svom terenu bio bolji od Novgoroda sa 2:1, golovima Etoa i Traorea i tako se probio na čelo tabele sa 23 boda, ispred CSKA sa 21 i Lokomotive sa 20. Rubin je posle druge uzastopne pobede dospeo na šesto mesto sa 18 bodova.

Ne propustite