Rusija - ''Armejci'' čuvaju vrh

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.12.2012.
17:47
Izvor: Sportske.net

U nedelju odigrane dve utakmice 19. kola ruske Premijer lige. Vodeća ekipa CSKA, posle dva kola u kojima je osvojila samo bod, vratila se na pobednički kolosek, dok je moskovski Dinamo slavio na gostovanju posustalom Tereku.

rfpl.org
rfpl.org

Povezane vesti

Posle poraza u derbiju od Anžija pre sedam dana, ekipa CSKA je u nedelju, u meču 19. kola ruske Premijer lige, savladala slabašnu Mordoviju rezultatom 2:1.

Keisuke Honda je u 14. minutu doneo prednost ''Armejcima'', a probleme favoritu doneo je Bober početkom drugog poluvremena, postigavši izjednačujući gol.

Pobedu ''Armejcima'' doneo je Mamajev u 71. minutu, postavivši konačnih 2:1.

Istim rezultatom, ali na gostovanju ekipi Tereka, slavio je i moskovski Dinamo. Junak trijumfa Moskovljana bio je Kevin Kuranji, koji je postigao oba gola za svoj tim, u 12. i 68. minutu, a jedini gol za domaće postigao je Almeida u 64. minutu.

Od srpskih internacionalaca, Marko Lokić je odigrao svih 90 minuta u pobedi Dinama, dok Zoran Tošić nije ulazio u igru u ekipi CSKA.

CSKA sada vodi na tabeli sa 43 boda, ispred Anžija sa 40 i Zenita sa 37 bodova, ali ove dve ekipe će tek u ponedeljak odigrati derbi 19. kola.

Ne propustite