Rusija - Boaš vodi Zenit ka tituli!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.04.2014.
18:20
Izvor: Sportske.net

Od dolaska Andre Viljaša Boaša na klupu Zenita, tim iz Sankt Petersburga zna samo za pobede. Najnoviju su upisali danas, na gostovanju ekipi Anžija i zadržali bod preednosti na vrhu tabele.

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Kada je portugalski stručnjak preuzeo ekipu Zenita, ona je imala tri boda manje za tada vodećom Lokomotivom, ali serijom pobeda, Hulk i drugovi su uspeli da preuzmu lidersku poziciju.

Ovog vikenda u ruskoj Premijer ligi igra se 26. kolo, Zenit je danas gostovao Anžiju i slavio rezultatom 2:1.

Boašov tim je poveo već posle devet minuta igre, kada je Vitsel lepo asistirao Rondonu, a napadač gostiju sa desetak metara poslao loptu u mrežu.

Dvadeset minuta kasnije izjednačio je Smolov, udarcem sa nekih 15 metara, a tri boda Zenitu doneo je Dani, sjajnim udarcem u 62. minutu, kada je poslao loptu pod prečku gola domaćeg tima - 1:2.

Istiom rezultatom slavila je danas i Lokomotiva, na svom terenu protiv Tereka. Gosti su poveli u prvom poluvremenu, a preokret Moskovljanima doneo je Pavljučenko, sa dva gola u nastavku meča - 2:1.

Aleksandar Luković ponovo nije bio na terenu u ekipi Zenita, meč je odgledao sa klupe.

Posle ovakvog epiloga, Zenit posle 26. kola ima 56 bodova, a Lokomotiva 55 na drugom mestu. Treći je Tošićev CSKA sa 49 bodova i utakmicom manje.


Anzhi Makhachkala 1-2 Zenit St. Petersburgby footyroomcom

Ne propustite