Sa novim kapitenom do pobede za starog! (20.30)

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 27.01.2014.
11:35
Izvor: Sportske.net

Suočeni sa novim problemima sa povredama, crno-beli u 18. kolu regionalne lige dočekuju makedonski MZT.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Malerozni Partizan ostao je i bez trećeg košarkaša koji je doživeo povredu kolena, pokidavši ligamente.

Nakon Bertansa i Vestermana, istu sudbinu doživeo je i kapiten ekipe, Dragan Milosavljević, za koga je tekuća sezona završena.

Odlukom stručnog štaba, kapitensku traku će u nastavku sezone nositi Žofri Lovernj, a cilj ekipe u meču sa MZT-om je pobeda za kapitena Gagija!

Duško Vujošević je istakao da će njegovi košarkaši dati sve od sebe kako bi nadomestili odsustvo Milosavljevića.

"Mi ćemo naći način kako da iz ove teške situacije izadjemo jači i da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima. Sigurno da će svi ostali igrači morati da ulože još napora i energije, da se ujedine kako bi nadomestili odsustvo kapitena, da svako preuzme deo odgovornosti u svim segmentima igre", rekao je trener Partizana.

Strateg Partizana poštuje makdeonskog rivala, koji je sa novim trenerom i čak šestoricom novih igrača na poslednjim utakmicama pokazao da poseduje kvalitet za ozbiljne rezultate.

Bez opuštanja, sa dozom opreza, Partizan očekuje jedan težak meč.

"Sigurno je da nas čeka izuzetno težak meč zbog niza okolnosti. Oni imaju velike aspiracije da se uključe u borbu za Kup Evrope, a stvari koje nas prate u ovim trenucima su povrede. Ono što nam je svima najteže palo je povreda Dragana Milosavljevića", istakao je trener Partizana.

Utakmica između makedonskog i beogradskog tima igra se večeras od 20.30.


Ne propustite