Sa Pinto odahnuo, Kasalica lakše povređen

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.03.2013.
11:38
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde neće morati da se suoči sa novim problemom zbog povrede jednog od igrača pošto je potvrđeno da je Filip Kasalica lakše povređen i da će nakon duela sa Radničkim biti na raspolaganju Portugalcu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon povrede Nikole Petkovića, koji je u Nišu istegao mišić i čeka ga pauza od nekoliko nedelja, u petak je usledila nova neprijatna vest za trenera Crvene zvezde.

Naime, Filip Kasalica je iznesen sa terena u Kišinjevu, gde je reprezentacija Crne Gore igrala meč kvalifikacija za SP protiv Moldavije.

U prvi mah pojavile su se informacije da je reč o jako teškoj povredi i da je sezona za Kasalicu završena ali se ispostavilo da je napadač crveno-belih doživeo rupturu mišića i da će ponovo biti u trenažnom procesu za desetak dana.

Kasalica bi svakako morao da propusti predstojeći meč sa Radničkim iz Kragujevca pošto je na poslednjem gostovanju u Nišu zaradio šestu javnu opomenu u sezoni.

Inače, još jedan Crnogorac iz redova Crvene zvezde zbog povrede nije na raspolaganju Sa Pintu a u pitanju je Milan Jovanović.

Treninzima bi u četvrtak trebalo da se priključi Luis Garido koji je opravdano dobio duže odsustvo zbog reprezentativnih obaveza.

Ne propustite