Sa Pinto spreman za debi!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 28.03.2013.
09:46
Izvor: Sportske.net

Portugalski trener je poslednjih dana aktivno radio na pripremi za meč sa Radničkim iz Kragujevca, dobra vest je to i da je poencijalni problem sa licencom rešen, te će novi strateg Crvene zvezde biti na klupi svog tima za vikend.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Crvena zvezda je na sebe preuzela rešavanje licence portugalskog stručnjaka koji potrebna dokumenta nije poneo iz Lisabona.

Ipak, potvrđeno je da Sa Pinto poseduje profi licencu, validnu do kraja 2014. godine, te da prepreka kada je u pitanju vođenje Crvene zvezde nema.

Da dileme nema i da će Rikardo Sa Pinto već u subotu sa klupe voditi svoj novi tim, potvrdio je i Nebojša Čović.

Inače, osim poteškoća sa licencom o kojima se spekulisalo, u javnosti je izašla i informacija da Aleksandar Janković nije potpisao dogovor o prekidu saradnje sa Crvenom zvezdom u kom slučaju Portugalac ne bi mogao da vodi crveno-bele sa klupe.

Ipak, potpredsednik kluba rešava dilemu.

„Sa Jankovićem je sve precizno dogovoreno kada je u pitanju prekid saradnje i isplata dugovanja.“, rekao je „Sportu“ Čović.

Sa Pinto će, nakon vrednog rada na treninzima u poslednjim danima, debitovati protiv radničkog iz Kragujevca, utakmica se igra u subotu od 18 sati.


Ne propustite