Sa Pintu kombinuje u Borči?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.04.2013.
21:44
Izvor: Sportske.net

Nije reč o samovoljnim promenama već o onim prinudnim koje će strateg Crvene zvezde morati da napravi u Borči. Povrede i problemi sa disciplinom igrača naterali Portugalca da već od utorka počne da planira ko će na teren "Vizelj Parka".

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Sudeći prema onome što se moglo videti na današnjem treningu fudbalera Crvene zvezde, Rikardo Sa Pintu imaće mnogobrojne probleme u sastavljanju ekipe za duel sa BSK-om.

Današnji trening su u laganom ritmu odradili Abiola Dauda i Nikola Mikić a Darko Lazović nije dobio odobrenje lekara ni za tu vrstu treninga.

Dauda i Mikić zbog povreda prepona nisu bili u stanju da odrade trening punim intenzitetom a Darko Lazović i dalje ima otok na kolenu i čeka sa da nakon njegovog splasnuća obavi snimanje koje će pokazati radi li se o ozboljnijoj povredi krilnog napadača.

Veliki su izgledi da njih trojica neće biti spremni za meč koji je na programu u nedelju ali Sa Pintua može da raduje činjenica da se u tim vraćaju Milunović i Petković, prvi nakon odrađene suspenzije, drugi nakon oporavka od povrede butnog mišića.

Problematičnom Milanu Jovanoviću priključio se tokom prethodne nedelje i Stefan Mihajlović koga čeka duže odsustvo iz prvog tima.

Mogući sastav koji će Sa Pintu izvesti protiv BSK-a:

Bajković - Vešović, Petković, Spajić, Mladenović, Garido, Milijaš, Kadu, Kasalica, Milunović, Mudrinski.

Duel u Borči igra se u nedelju od 16 časova.

Ne propustite