Sa Pintu: "Pećinčani dolaze da se nadigravamo"

Autor: Beta Beta
petak 26.04.2013.
16:07
Izvor: Beta

Portugalski stručnjak na klupi Crvene zvezde smatra da će ekipa Donjeg Srema doći na "Marakanu" da se nadigrava i da u takvoj postavci stvari njegov tim želi da pokaže kvalitet i osvoji sva tri boda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je danas da će njegovi fudbaleri pokušati da odigraju dobru utakmicu protiv Donjeg Srema u 25. kolu Superlige od njenog početka pa sve do kraja.

"Pokušaćemo da odigramo dobru i ozbiljnu utakmicu od početka do kraja i da osvojimo tri boda, to je prvi cilj. O Donjem Sremu znamo da su kvalitetan tim. Još nisu komforni što se tiče opstanka i pokušaće da iskoriste neke naše greške i da osvoje neki bod. Tim su koji želi da igra fudbal i to od njih i očekujem. Imaju iskusne igrače koji znaju kako da igraju, imaju fudbalske argumente i zato moramo da odigramo vrlo ozbiljnu utakmicu", rekao je Sa Pintu na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Sa Pintu je najavio da će njegovi fudbaleri imati isti pristup utakmici kao i na prethodnim, bez obzira ko bude bio u sastavu.

"Svi igrači koji koji budu na spisku imaće šansu da igraju. Žao mi je što samo 18 igrača mogu da izaberem za utakmicu. Ono što me raduje je da svi igrači koji ulaze u konkurenciju za utakmicu daju ono što je timu potrebno u tom trenutku", rekao je Sa Pintu i dodao da pokušava da "ubrza igru što je više moguće u ovom trenutku".

On je rekao da želi da njegov tim igra dobro svih 90 minuta, kao i da zahteva kontrolu i brzi ritam meča.

"Želimo da kontrolišemo i da ubrzamo utakmicu. Lopta se samim tim kreće brže i mi smo mobilniji na terenu i bliži pobedi. Ne želimo da igramo 30, već 90 minuta dobro, ali tu je i protivnik koji se uvek takođe nešto pita. Moramo biti inspirisani i pripremljeni mentalno za sve situacije koje donosi utakmica, i stalno treniramo razmišljajući o tome kako da se ubrzamo, i radićemo i dalje u tom smeru", naveo je portugalski stručnjak.

Crvena zvezda će dočekati Donji Srem sutra od 19.00.

Ne propustite