Sa Robijem "otišao" i Mićko...

Autor: Boris Jovanović
petak 02.11.2012.
10:52
Izvor: Sportske.net

Srđan Mijailović izum Roberta Prosinečkog, međutim od kada je hrvatski trener napustio "Marakanu", vezista crveno - belih u drugom planu...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Srđan Mijailović je sada samo rezerva u Zvezdi, iako je jedan od retkih seniorskih reprezentativaca iz domaće lige. Kod Siniše Mihajlovića je dobio šansu, ali je u klubu pao u drugi plan.

Podsetimo, mladog igrača je otkrio Robert Prosinečki još na prvim pripremama, no Aleksandar Janković kao zadnjeg veznog vidi Luku Milivojevića.

Mijailović je produžio ugovor sa crveno - belima, no sve su glasnije najave da će napustiti "Marakanu" narednog januara.

On ne želi da priča o svom statusu, nada se da će dobiti šansu.

"Svi imaju priliku da se nametnu
", nije želeo da ulazi u objašnjavanje svojih izbora Sale Janković, ali je jasno da Mijailović teško da može da računa na mesto startera.

Njegov konkurent za mesto u timu, Luka Milivojević ima ponude, ali Zvezda ga verovatno neće pustiti u zimskom prelaznom roku, radije bi da prodaju Mijailovića, za koga se interesovala Fiorentina, ali i neki nemački klubovi.

Njegova cena je oko par miliona evra, pričalo se da će, poput Maksimovića biti prodat investicionom fondu Pinija Zahavija, ali to se nije desilo.

Sigurno je da ovakva situacija ne odgovara nikom, a ako ne bude igrao Milivojević teško na proleće može da očekuje Mihajlovićev poziv.


Ne propustite