Sa Simonom u Evropu!

Autor: Miloš Marković
utorak 13.08.2013.
12:07
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina danas je promovisao svoje najnovije pojačanje, Simona Vukčevića koji želi da pomogne svom novom timu u pohodu na grupnu fazu Lige Evropa.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub je u Simonu Vukčeviću dobio veliko i značajno pojačanje.

Novi pokazatelj jasne namere fudbalskog kluba Vojvodina pokazuje upravo ovaj potez, dovođenje Simona Vukčevića, na koga u klubu gledaju kao na najveće pojačanje u toku letnjeg prelaznog roka.

„Dobili smo veliko pojačanje. Ovo je još jedan pokazatelj našeg plana i cilja kome stremimo, a to su pobede i novi uspesi.“, rekao je sportski direktor Drakulić.

Sam Vukčević ističe da je presudnu ulogu u pregovorima odigrao njegov veliki prijatelj Mateja Kežman.

„Sve je počelo na inicijativu Mateje Kežmana. Došao sam da igram, to mi je prioritet. Vojvodina ima dobar tim, odličnog trenera i dolazim da pomognem u borbi za mesto u Ligi Evropa.“, rekao je Vukčević, koji priznajeda će mu trebati malo vremena da se vrati u ritam.

„Nisam mnogo igrao, trebaće mi malo vremena da se vratim u ritam. Treniram sa ekipom i očekujem da će sve biti u redu.“, rekao je Vukčević.

Kao univerzalac i fudbaler koji može da igra na više pozicija, Simon će biti od velikog značaja za tim Marka Nikolića.

On sam kaže da se najbolje oseća na poziciji što bližoj protivničkom golu.

„Najbolje se osećam na mestu polušpica, špica. Ipak, poslednjih godina igram po potrebi, na krilu i levo desno, čak i na mestu zadnjeg veznog.“, rekao je Vukčević.

Iako se u javnosti dosta govorilo o interesovanju Partizana, i sam Vukčević je potvrdio reči Alberta Nađa.

„Niko me iz Partizana nije zvao, nikakvog kontakta nije bilo."

"Drugih ponuda jeste bilo, ali ne iz Partizana. Partizan u ovom trenutku ima velike probleme, dosta stvari se dešava, odlučio sam se za Vojvodinu. Ljudi iz kluba su pokazali jasnu nameru da me dovedu, možda je trebalo i ranije da dođem, dosta vremena sam izgubio.“, rekao je Simon Vukčević.

Nekadašnji igrač Partizana je ugovor potpisao na godinu dana, očekuje se da će licencu dobiti već za meč drugog kola protiv Voždovca.


Ne propustite