SAAF - “Vukovi” rastrgli “Veprove”

Autor: Miloš Marković
nedelja 08.04.2012.
13:01
Izvor: Sportske.net

Derbi SAAF lige između beogradskih Vukova i kragujevačkih Divljih verpova završen je u korist domaćeg tima koji je na Adi slavio rezultatom 47:23 (14:3, 13:6, 12:7, 8:7).

saaf.rs
saaf.rs

Povezane vesti

Pred oko hiljadu gledalaca, fantastičnom igrom naročito u prvom poluvremenu, beogradski Vukovi slavili su u velikom derbiju SAAF lige i tako zadržali oreol nepobedivosti na svom terenu.

Divlji veprovi nisu bili na visini zadatka, brojnim greškama u prvom poluvremenu su dopustili svom protivniku da stigne do velike prednosti.

Sa druge strane, predvođeni kvoterbekom Lensom Krizinom, Vukovi su sigurnim igrama u napadu več krajem druge četvrtine imali neuhvatljivu prednost.

Ukupno 14. obračuna dva velika rivala je u potpunosti zasluženo pripao domećem timu koji je kontrolisanom igrom uspeo da zaustavi uvek neugodne Kragujevčane koji ovog vikenda jednostavno nisu bili na visini zadatka.

U ekipi gostiju svojom dobrom igrom se izdvojio jedino Filip Nedeljković koji je jedini pravio probleme Vukovima, ali on je ipak bio nedovoljan da bi se stiglo do boljeg rezultata protiv motivisanih domaćina.

Na kraju konačan rezultat meča SBB Vukovi - Mozzart Wild Boars 47:23, po četvrtinama - 14:3, 13:6, 12:7, 8:7.

Ne propustite